2017. szeptember 25., hétfő

Őszi haul

Sziasztok!

Nem szívesen ismerem be, de imádok vásárolni. Valamiért az új holmik mindig lázba hoznak és teljesen feltöltenek pozitív energiával. Sokkal szívesebben megyek még reggel dolgozni is, ha aznap egy éppen új felső van rajtam, vagy épp csak egy új rúzst viselek az ajkaimon. Sekélyes vagyok... ez van.

Az évszak váltás pedig különösen jó indok egy kis shoppingra. Kategóriákba gyűjtöttem, hogy ne legyen tele a poszt képekkel, így kezdjük a kozmetikumokkal.


Igen! Én sem gondoltam volna, hogy egyszer beállok a sorba, de megvettem két  fake Kylie folyékony rúzst. Bár nem az eredeti rúzsok, de meglepően jól teljesítenek mindössze pár száz forintért.

jobb:reign
bal:spice
A kosaramba került még egy az általam állandóan használt Maybelline Browsatin szemöldök ceruzája valamint egy L'oreal miss Baby Roll mega volume szempillaspirál, amit most próbáltam ki életemben először és bár az állandó spirálom kicsit jobban teljesít, de erre sem lehet panaszom. Aztán beszereztem még egy bio mandarinos ajakápolót. Ezt is otthon szereztem, mert éppen nem volt nálam és a folyékony rúzsok durván kiszárították az ajkaimat. Ez olcsó volt, isteni az illata és nem bántja a bőrömet.


Itt van egy Mark kozmetikai táska ami nekem nem csak az utazáshoz lesz jó, itthon is praktikusan tárolhatom benne a dolgaimat, egy Joanna peeling, aminek isteni vörös áfonya illata van, egy Dove kézkrém, ami hasonló okokból került hozzám mint az ajakápoló. Egy random körömlakk, napszemüveg és egy toll is helyet kapott ebben a válogatásban valamint az Avon csokis narancsos isteni illatú habfürdője is. A legvégére tartogattam ebből az egyvelegből a parfümöket. Nem akartam mostanában parfümöt venni, de az Avon Eva duet illatpáros teljesen rabul ejtett, a Little Black Dress-et pedig ajándékba kaptam.


Ruhák terén sem hazudtoltam meg magam, három felső és egy strandruhát sikerült vennem otthon.

És amit nem tudtam venni otthon, azt már legnagyobb meglepetésemre Angliában sikerült vennem, mégpedig egy farmert. Az elején én nagyon nehezen találtam magamnak nadrágot itt, mert vagy mind nagyon hülyén állt vagy körülbelül a mellem alá felért. Lehet, hogy azért van, mert nem éppen egy modell lakat vagyok, de nekem ez a fajta nadrág se nem előnyös se nem kényelmes. Ezek után az esélytelenek nyugalmával indultam neki a körútnak, majd meglepetésemre három nadrággal mentem a próbafülkébe. Amit ott tapasztaltam, azt tanulságként egy teljesen másik posztot érdemel. És a kabát? Még egy? Bőrdzsekiből sosem elég. Ezúttal ez a szürke szőrmés szépség került hozzám. Valamint ez a kis puha cukiság itt alul. Ha ősz, akkor hideg. Én pedig nem szeretek zoknit venni a lábamra ha itthon vagyok, így adott a lehetőség egy meleg, kényelmes kis házipapucs vásárlására.


Huhh! Hosszú volt, de a végére értünk. Ennyit mára!

xoxo
Ivett

1 megjegyzés: